Thursday, March 10, 2011

Thanks Sir!!

(sessi bergambar ngan sir Idris lepas 2 hari bekerja keras utk X REC)

assalamualaikum...kembali bersua..lama gak x update blog ni..huhuhu
hari ni banyak yang terjadi kat aku...ada yang best ada yang x brapa nak best..
first skali mesti r nk citer yang best dulu, ada post mortem X REC tengah hari tadi, after sumer group leader present pasal kebaikan, kelemahan n penambah baikan yang perlu dilakukan untuk masa2 akan datang, sir aku pun reveal berapa markah yang kteowg dapat...
kami sumer dapat full mark!! yeayyy!!!!! :)
gembira sungguh ku rasa... THANKS SIR!!

ha..skunk citer yang x best plak...after sejam post mortem n g solat zuhur, pukul 2.30 ptg ada kelas HR...perasaan yang ada time tu rs nk skip kelas jerk coz takut nama terpilih untuk public speaking hari tu...hhuhu.. tp malas nk cr pasal ngan sir...lgpun x baik kan ponteng kelas..heheheh

bila sir sampai n kelas pun start, sir pun mulalah memanggil nama2 yang terpilih dan agakan ku tepat,nama aku pun antara yang terpilih...perasaan time tu nervous OVERDOSE pnyer r...
benci betul r kena spontan2 nie...huhuhu BENCI!!!!
nak x nak akhir nyer tiba lah giliran aku, aku pun pilih r nombor yang ada, n semestinyer aku plih nombor 24 sempena tarikh birthday aku..heeheeh n topic nyer pasal GOOD CANDIDATES...
dibantu oleh kawan-kawan yang baik hati mencari isi2 penting, aku pun berdiri r kat depan kelas..

aku rasa aku x PERFORM ngan baik...huhuhu(ada banyak idea nak cakap yang terkumpul dlm otak nie, tp bila nak luahkan, dalam bahasa inggeris plak tu comfirm2 tergagap habis... geram sungguh!!!
bila ntah nak pandai, blaja bahasa inggeris dr kecik sampai ke besar, still gak lemah bila nak ckp!!!!)

1 comment:

suHa!Lah sHaR!L said...

relex beb...adat lar..kite kn jarang communicate dlm BI..so utk bckp fluently tu susah ckt....yg selalu kite wat karangan BI @ essay BI dlm krtas... so kurang ckp...pe kate pas nie ko bckp dgn mmbe2 in english...=)